Política de compra i devolucions

Mètodes de pagament

El client podrà abonar l’import de la seva comanda a través de les següents formes de pagament:

Targeta de crèdit VISA o MASTERCARD

Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es realitzen utilitzant un entorn segur, un servidor basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL (Secure Sockets Layer). Tota la informació que ens transmeti viatja xifrada a través de la xarxa.

Així mateix les dades sobre la seva targeta de crèdit són introduïts directament en la pàgina del banc, en el TPV (Terminal Punt de venda del Banc) i no són introduïts ni registrats en cap dels nostres servidors.

En pagar amb targeta VISA o MASTERCARD se li sol·licitaran sempre les següents dades: el número de targeta, la data de caducitat, i un Codi de Validació que coincideix amb les tres últimes xifres del número imprès en cursiva en el revers de la seva targeta VISA o MASTERCARD, oferint, d’aquesta manera, més garanties sobre la seguretat de la transacció.

Aquesta forma de pagament és vàlida únicament a la web.

Efectiu o targeta al lliurament de la comanda

El cient podrà abonar la seva comanda al repartidor quan li lliurin la comanda. En aquest cas el client no se li demanarà que introdueixi cap informació a la pàgina web.

Lliurament a domicili

Les despeses de lliurament són gratuïtes per als següents codis postals: 08600, 08610, 08693, 08614, 08680, 08612, 08611, 08692, 08670, 08613.

Per la resta de codis postals no es realitzen enviaments. No s’ofereix servei de recollida al local.

El lliurament de les comandes es realitzarà dins la franja horària triada pel client.

Tots els articles de la nostra botiga online estaran subjectes a la disponibilitat dels mateixos. En el cas de no poder enviar el producte, per la seva no disponibilitat o una altra circumstància, us avisarem per correu electrònic del nou termini de lliurament o oferint articles d’igual qualitat i valor que podreu encarregar. Si no voleu modificar la comanda per aquests productes substitutius, us reemborsarem la quantitat abonada.

Canvis i devolucions

No s’admeten canvis i devolucions dels productes, ja que es tracta de productes comestibles.